У Парижі провели чемпіонат із приготування бургерів [ Редагувати ]
Чемпіонат із приготування бургерів серед шефів відбувся у Парижі. У ньому брали участь понад 3 сотні професійних кухарів з усієї Франції. Переміг наймолодший. 20-річний Антоні Версе готував свій бургер 6 годин. Певен, що успіх йому принесла свиняча очеревина, яку він додав у страву замість традиційного бекону.
На вимогу журі, усі інгредієнти шефи привозили зі своїх регіонів. Це, на їхню думку, додавало бургерам місцевого колориту.
"Можна робити бургери з трюфелями, фуа-гра й іншими найдорожчими продуктами. Та, якщо інгредієнти як слід не приготовані, у вас ніколи не вдасться хороший бургер. Тож навіть недорогі складники можуть перевершити трюфелі у тому разі, якщо ви знаєте, як із ними правильно працювати", - говорить Антоні Версе, переможець.