Известный шеф-повар готовит еду для парижских школьников [ Редагувати ]
Паризькі школярі перетворюються на справжніх гурманів. Меню шкільних їдалень, тепер як у вишуканих ресторанах. Крокети, морквяно-грушеве печиво та бургер за унікальним рецептом - приготував один з найвідоміших шеф-кухарів Парижа. Відтепер замість багатих клієнтів він обслуговує дітлахів. Вінсен Лоран прагне не лише привчити малечу до традиційної французької кухні, а й навчити їх здоровому харчуванню.
Вінсен Лоран, кухар:
- Я б ніколи не подумав, що після роботи шеф-кухарем у дорогих ресторанах працюватиму у шкільній їдальні. Та це новий виклик - нові рецепти і винятковий досвід.