В Ужгороде кондитер приготовил пасхальное яйцо метровой высоты [ Редагувати ]
Великоднє яйце метрової висоти виготовив ужгородський кондитер Валентин Штефаньо.
На це диво пішло два дні роботи і тридцять три кілограми білого та чорного шоколаду. Яйце, зроблене у японському стилі. Таким чином кондитер вирішив підтримати націю, яка зараз переживає важкі часи. Писанка прикрашена квітками сакури та ієрогліфом, що означає "любов". ЇЇ встановлять в одному із виставкових залів Ужгорода. Якщо на яйце знайдуться покупці, автор обіцяє переказати всі гроші на допомогу Японії.
Валентин Штефаньо, кондитер міста Ужгород:
- Хотя бы мысленно мы можем помочь им, что мы с ними и мы помолимся за них, что бы им было легче преодолеть те беды, которые сейчас они переживают.