В Тернопольской области закрыли подпольный цех по производству колбасы [ Редагувати ]
На Тернопільщині отруєння загрожувало любителям ковбаси. В області виявили підпільний цех, де ковбасу і сосики виробляли в умовах повної антисанітарії - без холодильників, проточної води, а в деяких приміщеннях навіть без світла. Облаштував виробництво 37-річний приватний підприємець. Готову продукцію не маркували, та й інгредієнти до неї додавали "на око".
Дмитро Пужляков, заступник начальника управління податкової міліції ДПС у Тернопільській області:
- Співробітниками податкової міліції у цеху виявлені та вилучені м'ясні вироби, на яких відсутнє маркування, сировину та обладнання для їх виготовлення на загальну суму понад 200 тисяч гривень. Стосовно організатора діяльності підпільного цеху складено протокол про адміністративне правопорушення.
Підприємець тепер має сплатити 1700 гривень штрафу, а виготовлені ковбаси, обладнання та сировину вже конфіскували.