Луганские повара придумали новый рецепт борща [ Редагувати ]

Унікальний рецепт борщу презентували в Луганську. За словами кухарів - студентів місцевого торгівельно-кулінарного ліцею - їхній борщ не лише смачний, а й дешевий. Собівартість порції всього дві з половиною гривні. А все тому, що бульйон готують не на яловичині, а на курятині. Рецептуру своєї страви автори тримають у секреті. Але деякі інгредієнти все ж назвали.
Катерина Абакаменко, кухар Луганського професійного торгівельно-кулінарного ліцею:
- Особенностью нашего борща являются входящие ингредиенты. Это квашеная капуста, отварная фасоль и чернослив.
Ірина Лисенко, автор рецепту Луганського борщу:
- С названием у нас проблем не было. Конечно, борщ Луганский!
Свій наїдок студенти планують запатентувати, а вже потім запропонувати місцевим закладам харчування.