У Ліоні на вуличному фестивалі куштували вишукані страви [ Редагувати ]
Зіркові кухарі готували на вулицях Ліона. На щорічний міський фестиваль їжі запросили вісімдесятьох кулінарів з усього світу. Зокрема, з Іспанії, Туреччини, Канади, Китаю, Фінляндії. Скуштувати страви від справжніх майстрів можна за чотири-п'ять євро.
Серед запрошених - аргентинський шеф-кухар Мауро Колагреко. Його ресторан на Лазуровому узбережжі нещодавно відзначили трьома мішленівськими зірками. І додали до переліку п'ятдесяти найкращих у світі.
"Ми обрали такі рецепти, щоб можна було нагодувати якнайбільше людей. Наприклад - восьминіг з картоплею і томатами. Хоча морські продукти - недешеві, але завдяки овочам ціни доволі прийнятні. Тут дуже товариська атмосфера. Тож я надзвичайно щасливий, що допомагаю гостям приємно і "смачно" провести час", - говорить Мауро Колагреко, шеф-кухар.