Росіяни ласують "антисанкційною" ковбасою [ Редагувати ]
Лікарська, московська, сервілат, а тепер ще й "антисанкційна". У Росії з'явився новий сорт ковбаси, зроблений винятково з вітчизняного м"яса. Завод під Санкт-Петербургом спочатку стрждав від обмежень, бо до нього не завозили імпортної яловичини і свинини. А потім технологи вирішили якось викручуватися. От і з'явилася в асортименті нова ковбаса "Санкції сирокопчені". Виробники сподіваються - людям сподобається. Якщо не смак, то принаймні назва.
"Це слово стало якимось таким символом шантажу та психологічного впливу. І в кінці-кінців ми вирішили - надати цьому позитивний сенс. Тобто вирішили, ми можемо ці санкції пов'ялити, зробити сиров'яленими, так як ми ковбасники", - говорить Дмитро Єфімов, директор м'ясного комбінату у Кронштадті.