В Нью-Йорке открыли ресторан на крыше небоскреба [ Редагувати ]
У Нью-Йорку дедалі більшої популярності набирає незвичний ресторан.
Його відкрили на даху одного із місцевих хмарочосів. Відвідувачів приваблює те, що їжа тут готується із овочів і фруктів, вирощених просто в ресторані. Його власники принципово відмовилися від будь-якої хімії під час вирощування городини. Крім того, їм вдається непогано економити на транспортуванні та зберіганні. Гості своєю чергою відзначають особливий смак страв, приготованих зі щойно зібраних овочів.
Джон Муні, власник ресторану:
- Більшість із цих продуктів холодильника і не бачила. Адже замороження тим самим помідорам не йде на користь. А під час заморожування їх ще часто обробляють хімією. А ці пахнуть, вони йдуть у приготування свіжими.