Бельгійського шоколатьє визнали найкращим кондитером у світі [ Редагувати ]
Бельгійського шоколатьє П'єра Марколіні визнали найкращим кондитером у світі. Такі підсумки конкурсу від міжнародної організації "Зірки кондитерського мистецтва". Кандидатуру Марколіні підтримало журі з Італії, Франції, Швейцарії та Японії. Бельгієць - власник мережі цукерень у Європі й Китаї. Його фах - мінімалістичні вироби, а улюблений матеріал - бельгійський шоколад.
П'єр Марколіні, шоколатьє:
Бельгійський шоколад став відомим усьому світові завдяки технологіям. Бельгійці ще 100 років тому здогадалися, що чим дрібніше змолоти какао-боби, тим більше аромату вони віддаватимуть. У результаті - навчилися отримувати шоколад з більш вишуканим, м'яким смаком. Ми й досі пишаємося тим, що наш продукт - найкращий в Європі.