В Париже открылся ресторан, где готовят блюда из насекомых [ Редагувати ]
Мода на комах і павучків дісталася французької кулінарії. У Парижі відкрився ресторан, у якому пропонують скуштувати жучків, коників та скорпіонів. Їх подають з овочами, приправами і соусами. Страви приготовані у французьких традиціях, хоча самих комашок імпортують із Таїланду.
Власник і шеф-кухар ресторану сподівається привчити співвітчизників до екзотичної кухні, оскільки вірить: комахи замінять людям м'ясо. Вони багаті на протеїни та омега-жири, а вирощувати їх легко і дешево.
Елі Давірон, шеф-кухар ресторану:
- Люди реагують позитивно. Навіть найбільші скептики спершу пробують маленькі комахи, а розсмакувавши, замовляють навіть великих скорпіонів.