У Парижі відкрили першу вегетаріанську кондитерську [ Редагувати ]
Без яєць, цукру та білого борошна. У Парижі відкрили першу вегетаріанську кондитерську. Такі смаколики підходять не лише тим, хто пильнує за фігурою, а й тим, хто страждає на діабет чи харчову алергію, - кажуть власники. Тутешні тістечка не підвищують рівень глюкози, бо під час приготування цукор-рафінад замінюють на кокосовий, а пшеничне борошно - на люпинове, багате на клітковину.
Попри нетрадиційний рецепт, ласощі уже набули популярності серед містян. Десерти замовляють навіть для святкових заходів у Єлисейському палаці.
Береніс Леконт, засновниця вегетаріанської пекарні:
Ми - перша у Франції вегетаріанська пекарня. У нас є лимонні тарти, здоба, відкриті пироги. Ми створили продукт, якого в Парижі дуже бракувало, але на який водночас був попит.