В Мексиці туристам пропонують пожити в бочці з-під текіли [ Редагувати ]
Пожити в бочці з-під текіли пропонує гостям власник готелю в Мексиці. Щоправда, його діжки величезні й з усіма вигодами. Про незвичайний пансіон далі в сюжеті.
Мексиканське місто Текіла відоме своїми широкими полями агави, головним інгредієнтом однойменного міцного напою. Таких плантацій тут чимало, як і виробників "мексиканської горілки". Та один з умільців вирішив використати свої землі не лише для садівництва. На власному полі просто посеред паростків агави Карлос облаштував незвичайний готель.
"Будь-який власник поля може висадити на ньому агаву. То чому ж виробник текіли не може розмістити бочок на своєму полі?", -говорить Карлос Хернандес, власник готелю.
За формою та концепцією, бочки такі ж самі, як і ті, у яких зберігають текілу. Щоправда, ці значно більші. 34 гігантські діжки, діаметром майже 5 метрів, займають понад 2 гектари поля. Усередині них є все необхідне для життя. А інтер'єр передає всю колоритність регіону, який живе з виробництва текіли.
"Зараз ми перебуваємо всередині фабрики текіли. Тож я не пропоную вам кімнату, я пропоную вам ціле середовище", - говорить Карлос Хернандес, власник готелю.
Лікеро-горілчаний завод, на території якого стоїть готель, теж власність Карлоса. Мексиканець, який уже давно став досвідченим виробником напою, пояснює - текіла в бочках набирається кращого смаку, аромату та кольору. Власник готелю сподівається, що перебування в таких своєрідних діжках піде на користь і його гостям.
"У нас така аналогія: відвідувачі - це як текіла. Ми вкладаємо людей на відпочинок у бочці і сподіваємося, що звідти вони вийдуть кращими", - говорить Карлос Хернандес, власник готелю.
"Тут дуже тихо вночі. Не чутно жодного звуку. Ми навіть фотографували надзвичайне небо. Це справді щось унікальне", - говорить Хуан Лопез, відвідувач.
Окрім цього, щоб повністю відчути атмосферу місцевості, керівництво готелю пропонує своїм відвідувачам виготовити власну текілу: від нарізання рослин до перегону самого напою.