Известный кондитер Пьер Эрме поделился секретом успеха [ Редагувати ]
Солодощі от кутюр. Один із найвідоміших кондитерів сучасності П'єр Ерме поділився таємницями свого успіху. Його бутики в Токіо та Парижі є справжньою Меккою для ласунів. Ерме не любить відриватися від роботи на спілкування з журналістами. Але з нагоди презентації нової колекції солодощів погодився на відвертість. Каже, головне не боятися експериментувати. Саме так народилися його найвідоміші десерти, які поєднують у собі смак грибів, легкість фруктового суфле та гостроту перцю.
П'єр Ерме, кондитер:
- Я повністю зосереджений на смаку. Для мене смак - це текстура, це аромат, цілий спектр різноманітних відчуттів. Я хочу відчувати те, що їм. До речі, мені нецікаво куштувати лише те, що добре смакує. Мене ваблять і речі, які огидні на смак. Хочеться спробувати все.