Известный повар отказался от престижной работы и уехал в Боливию [ Редагувати ]
Знаменитий данський шеф-кухар, найняти якого на роботу мріяли найкращі ресторани Європи, кинув роботу і поїхав до Болівії.
Клаус Майєр роками готував винятково для товстосумів. І зрозумів - навіть шалені гроші, які йому платять, не зробили його життя щасливим. Він залишив дім і бізнес, і тепер безплатно викладає у кулінарній школі для болівійців. Кухар відпочиває, годинами вибираючи м'ясо та овочі на місцевих ринках. І зізнається - лише тепер виготовлені ним страви стали бездоганними. Адже в рідному Копенгагені він навіть для найдорожчих ресторанів часто не міг знайти по-справжньому екологічно чистих продуктів.
Клаус Майєр, шеф-кухар:
- Тут я і досі не перепробував усе, що мені до смаку. І це так цікаво! У Європі нам іноді не вистачало різноманіття, а тут просто скарб у пошуках нових смаків і натхнення.