На Тернопольщине выявили подпольный мясной цех [ Редагувати ]

А ветеринарна міліція Тернопільщини викрила підпільний цех з виготовлення м'ясної продукції.
Підприємство не мало жодних санітарних і ветеринарних документів. Працівників було четверо, двоє з них - без санітарних книжок. Виробниче приміщення, де виготовляли ковбаси, паштети та копчені вироби не відповідало санітарним вимогам. Ділки збували свою продукцію на ринках сусідньої Хмельницької області.
Табака Богдан, начальник відділу ветеринарної міліції УМВС України в Тернопільській області:
- В ході перевірки даного підприємства комісійно з обігу вилучено 350 кілограм м'ясної сировини на загальну суму вісім з половиною тисяч гривень.
Роботу підприємства тимчасово припинили. Зараз там проводять перевірку.