У Запоріжжі викрили нелегальне виробництво солінь [ Редагувати ]
Підпільний цех із виробництва різноманітного соління викрили днями у Запоріжжі.
Його розташували в одному з дворів приватного сектора. Працювали із розмахом.
Без дозвільних документів, в умовах повної антисанітарії квасили капусту, помідори, огірки та баклажани.
Виробляли тут небезпечну "смакоту" і за корейськими рецептами.
В пластикові відра з-під хімікатів фасували моркву, гриби та кальмарів.
Міліція розпочала кримінальне провадження за статтею Умисне введення в обіг небезпечної продукції.
"В цілому під час проведення обшуку виявлено та вилучено понад 10 тонн готової продукції, яку було запаковано та підготовлено для розвезення по торговельних точках міста Запоріжжя для подальшої її реалізації", - розповіла Віта Брусенська, оперуповноважений УДСБЕЗ ГУМВС України в Запорізькій області.