В Перу стартовал фестиваль латиноамериканской кухни [ Редагувати ]
Справжнє свято шлунка! У столиці Перу Лімі розпочався фестиваль латиноамериканської кухні.
В її основі - страви з м'яса та картоплі. Саме ними частували гостей фестивалю шеф-кухарі найкращих ресторанів Південної Америки і просто кулінари-аматори. Перу для проведення фестивалю обрали невипадково - цю країну вважають одним із світових центрів гастрономічного туризму, майже половина найкращих ресторанів південноамериканського континенту - у Перу. Торік на цей фестиваль завітали 400 тисяч гостей. Цього року є шанс побити рекорд - свято триватиме до середини вересня.
Гастон Акуріо, організатор фестивалю:
- Ми вже кілька років наполегливо працюємо над тим, щоб перуанську кухню люди почали розуміти глибше, щоб побачили, як усе це робиться, яких зусиль і творчості коштує. Сьогодні просто феєричний день.